Stoofpotje van kalkoen.

Quotering
Bereidingstijd: 45 minuten | Aantal personen: 4

Info/opmerkingen

** Probeer dit stoofpotje ook eens met kipfilet of met kippenbouten.

Ingrediƫnten

* 600 gr kalkoen,in blokjes.
* 1 pak schorseneren.
* 2 takjes bleekselder,in boogjes.
* 1 onbespoten citroen.
* 2 dl kippenbouillon.
* 1 eetlepel olijfolie.
* 2 eetlepels gehakte bladpeterselie.
* Peper & zout.

Bereidingswijze

Stap 1
1. Schil de schorseneren.
* Snij ze in stukken.
* Leg ze meteen in water met een scheutje azijn,zodat ze mooi wit blijven.
* Braad de gekruide blokjes kalkoen snel aan in hete olie.
* Haal ze uit de pan.
Stap 2
2. Roerbak de selder en schorseneren een paar minuten in dezelfde olie.
Stap 3
3. Voeg er het vlees weer aan toe.
* Giet er de bouillon bij en voeg er 1 theelepel geraspte citroenschil aan toe.
Stap 4
4. Dek af en laat 20 minuten zacht stoven,tot de schorseneren gaar zijn.
Stap 5
5. Breng op smaak met citroensap,peper en zout.
* Werk af met de gehakte peterselie.
* Lekker met gekookte of gestoomde aardappelen.

Andere recepten van tisjken1

Reacties

  1. Er zijn nog geen reacties. Plaats de eerste reactie.

Reageer op dit recept

Je bent nog niet ingelogd, om te kunnen reageren moet je inloggen, of wanneer je nog geen inloggegevens hebt, kan je je registreren.