Coaching2022-02-08T20:49:20+00:00

Werkgerelateerde coaching

Je hebt een job waarin je met mensen werkt? Je geeft bijvoorbeeld leiding aan een team, werkt met patiënten, bent leerkracht of pastoraal werker? Dan gaat supervisie jou echt verder helpen. Aan de hand van casussen uit jouw werksituatie, werken we in een traject van 12-15 bijeenkomsten aan jouw leerdoelen.

Supervisie is een begeleidingsvorm die vertrekt vanuit de werksituatie en specifiek gericht is op mensen die actief zijn in een mensgericht beroep. In Nederland maakt deze begeleidingsvorm standaard deel uit van het stagejaar in iedere sociale opleiding. Het is een ontwikkelingsgerichte coachingsmethode. De kern is reflecteren. Het gaat niet om onmiddellijke gedragsverandering, maar om verandering van patronen in je denken. Op het moment dat je je eigen nieuwe denkpatronen ontwikkeld hebt, volgt het handelen vanzelf.

Als teamverantwoordelijke is deze begeleidingsvorm een absolute aanrader om jouw medewerkers te helpen groeien. Veel meer dan alle trainingen en vormingsdagen waar je jouw team naartoe stuurt, zal een supervisietraject ervoor zorgen dat jouw medewerkers groeien in hun algemeen functioneren, persoonlijkheid en welbevinden. Daarmee is het ook de ideale voorzorgsmaatregel tegen burn of bore-outs.

Persoonlijke coaching

In deze vorm van coaching zoom ik in op wie jij bent als persoon. Kom je met een gerichte coachingsvraag, dan stippelen we samen een traject uit om daaraan te werken en jouw doelen te bereiken.

Is er niks specifieks waar je tegenaan loopt, maar verlang je gewoon naar groei? Mooi, ook dan ben je aan het juiste adres. We beginnen ons traject met een zoektocht naar jouw passies, persoonlijkheid en talenten. Op basis daarvan reik ik je een aantal tools aan die jou kunnen helpen om verder te raken en door te groeien in het domein van jouw keuze. Meestal gebeurt dit aan de hand van een hoop goeie vragen en passende opdrachten, maar soms ook door een advies, inzicht of boek.

De bedoeling is altijd dat jij jouw leven in handen neemt en het potentieel dat in je ligt laat groeien op de plaats die het beste bij jouw past. Net zo lang tot je (terug) helemaal in de fleur zit.

Tarieven

Mijn tarieven gaan uit van het idee dat coaching voor iedereen toegankelijk moet zijn én dat ik moet kunnen leven van het werk dat ik doe. Daarom vraag ik wie meer heeft om meer te betalen en kunnen we indien nodig de prijs altijd bespreken.

Komt je werkgever tussen in de kosten voor jouw coachingstraject? Ga dan uit van €75/uur.
Volg je op eigen initiatief en kosten een coachingstraject? Dan is het basistarief €55/uur.

Elk traject wordt vooraf gegaan door een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Gesprekken gaan door in Londerzeel. Bij gesprekken op locatie kan een kilometervergoeding aangerekend worden.
Alle gesprekken worden gefactureerd en betaald per overschrijving.

Laten we kennis maken!

Wil je van start met een coaching- of supervisietraject? Stuur me dan even een berichtje met een aantal momenten waarop we een kennismakingsgesprek zouden kunnen plannen. Bijkomende vragen? Aarzel niet om ze hieronder te stellen!

Ik zoek iets anders

Training
Communicatie