Loading...
Over Mij2023-08-02T14:40:03+00:00

Hallo, ik ben Rebecca!

En dit is In De Fleur.

Al meer dan 10 jaar mag ik in één van de meest boeiende en ondergewaardeerde sectoren van ons Vlaamse land werken: de jeugdsector. De laatste vijf jaar doe ik dat als teamcoach. Gedurende die periode ging ik studeren in Nederland, ik volgde de post-HBO-opleiding tot coach en supervisor. Al tijdens mijn opleiding werd In De Fleur geboren.

In De Fleur

In De Fleur, omdat ik geloof dat wij en onze teams bedoeld zijn om te floreren in élk seizoen.

De fleur van je leven gaat door periodes van winter, zomer, herfst en lente. Elk seizoen, elk mens en elk team heeft zijn eigen vraagstukken. Die mogen er zijn. Ik ben ervan overtuigd dat we elk op onze unieke manier kunnen floreren in elk van de seizoenen.

Als coach & trainer is het mijn passie om mensen, organisaties en teams de tools aan te reiken die nodig zijn om te kunnen groeien. Net zo lang tot je je (weer) voelt floreren.

Ervaring

Ik was een jaar of 6 toen ik in mijn slaapkamer les begon te geven aan een verzameling poppen & teddyberen die ik aan de rand van mijn bed op een rijtje zette en iedere avond huiswerk mee gaf. Sindsdien is mijn passie voor spreken en lesgeven alleen maar gegroeid.

Al meer dan 10 jaar maak ik deel uit van het stafteam van het EJV, een door de Vlaamse Overheid erkende jeugdbeweging. De eerste jaren combineerde ik de functie van communicatieverantwoordelijke met een opleiding communicatiewetenschappen en leerde ik de kneepjes van dit mega-boeiende vak. Later werd ik vrijwilligerscoördinator en inmiddels ben ik al bijna vijf jaar teamcoach.

Dat heeft zeker te maken met de opleidingen die ik onderweg volgde. Ik 2017 ging ik in Ede van start met de post-HBO (in het Vlaams is dat een postgraduaat) opleiding tot coach en supervisor. Het was in die periode dat In De Fleur geboren werd.

Met In De Fleur neem ik zeer uiteenlopende opdrachten aan. Zo was ik een periode interim teamcoach bij een NGO, was ik betrokken bij de aanwervingsprocedure van een aantal vzw’s, geef ik regelmatig trainingen en workshops rondom communicatie en teamvorming, spreek ik regelmatig voor groepen en ondersteun ik organisaties op vlak van communicatie.

Naast mijn werkzaamheden bij het EJV en In De Fleur volg ik op dit moment ook de bacheloropleiding toegepaste psychologie. Allemaal om steeds meer te kunnen focussen op waar ik echt blij van word: mensen, teams en organisaties helpen groeien.

Laten we kennis maken!