Training2023-08-02T14:21:33+00:00

Vormingsaanbod

Je verlangt naar een studiedag waar jouw team echt wat aan heeft? Daar ga ik voor!
Mijn ervaring bevindt zich voornamelijk in de non-profit wereld en het jeugdwerk. Met name op vlak van communicatie en het aanwerven, bouwen en begeleiden van teams.  Wens je graag een training over één van deze thema’s? Contacteer mij dan.

Om je een idee te geven, hieronder een aantal voorbeelden van vormingen die ik eerder gaf:

 • Motiveren kan je leren
  Hoe motiveer je de vrijwilligers binnen jouw organisatie om het beste van zichzelf te geven?
 • Communicatie die raakt
  Een driedelige vorming (3x3u) die jou en je team op weg zet in het ontwikkelen van een sterk, ongecompliceerd en effectief communicatieplan.
 • Geroepen voor groepen
  Een tweedelige vorming (2x3u) die gesprekleiders op weg helpt. Hoe leid je een gesprek, hoe ziet het proces van groepsvorming eruit en hoe ga je om met te aanwezige (of net afwezige) groepsleden?

Trainingen zijn er in alle maten en formules, maar het belangrijkste is om kennis te maken. Contacteer me vrijblijvend om over de mogelijkheden te praten.

Ben je op zoek naar een spreker voor jouw kerkdienst of jongerenavond? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Mijn ervaring deed ik op in de Christengemeente Londerzeel en de laatste jaren spreek ik ook af en toe in andere kerken. Daarnaast spreek ik regelmatig voor kinder- en jongerenwerkers.

Ik kom graag bij jullie langs. Het onderwerp bepalen we altijd in overleg.
Een aantal thema’s waar mijn hart bijzonder naar uitgaat:

 • De rol van kinderen in Gods Koninkrijk
 • Gods design voor huwelijk en single zijn
 • Gerechtigheid en onze opdracht als christen

Tarieven

Mijn tarieven gaan uit van het idee dat mijn dienstverlening voor iedereen toegankelijk moet zijn én dat ik moet kunnen leven van het werk dat ik doe. Daarom vraag ik wie meer heeft om meer te betalen en kunnen we indien nodig de prijs altijd bespreken.

Boek je als onderneming? Dan betaal je €225 per trainingsblok van 2-3u.
Boek je als non-profitorganisatie? Dan betaal je €125 per trainingsblok van 2-3u.
Boek je als kerk een preek of spreekbeurt voor de kerkdienst of jeugdwerking? Dan reken ik de bij jullie geldende sprekersvergoeding.

Bij deze bedragen wordt geen BTW aangerekend, de prijzen zijn dus inclusief.

Goed om weten: de vormingen van In De Fleur kunnen gegeven worden op elke locatie in België en Nederland. Vervoerskosten worden gerekend vanuit Oostende.
Zelf geen locatie? Geen probleem, in overleg kunnen wij zelf voorzien in accommodatie en catering.

Laten we kennis maken!

Wil je me graag boeken voor een training in jouw bedrijf, organisatie of vereniging? Laat me dan even weten waar jullie precies naar op zoek zijn. Bijkomende vragen? Aarzel niet om ze hieronder te stellen!

Ik zoek iets anders

Coaching
Communicatie